Jeremie Landweer

Jeremie Landweer, oud leerling van Hotelschool Ter Duinen in Koksijde heeft zijn ervaringen nationaal & internationaal opgedaan bij diverse hotels en gerenomeerde horecazaken als Le Louis XV van Alain Ducasse (Monaco) en Manoir Inter Scaldes (Nederland) maar heeft ook de wereld rondgereisd met Silver Sea Cruises.

De voorbije jaren verdiende Jeremie zijn strepen als Operationeel Manager bij verschillende catering bedrijven en ondersteunde overnames en start ups van enkele horecazaken.

De uitvalbasis van Jeremie is De Kleine Zavel, zijn restaurant in een zijstraat van de Scheldekaaien in Antwerpen.  Met de Kleine Zavel was Jeremie een pioneer in het blackboxverhaal en hij legde zich dan ook doorgedreven toe op optimalisatie en rendementsverhoging met een kosten- en margebewakingssysteem ontwikkeld voor back-office in de ho.re.ca.

Deze culinaire creatieve geest heeft een grote passie voor het ontwikkelen van concepten, begeleiden en sturen van totaalprojecten.

Blijf Up-To-Date

Wilt u regelmatig nuttige tips en advies ontvangen
over ho.re.ca consulting en ettiquete?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.