Proficiat, u heeft de Quiz: Moderne tafeletiquette 3 succesvol doorlopen.
U scoorde %%SCORE%% op %%TOTAL%%, u antwoorde correct op %%PERCENTAGE%% van de vragen.
Question 1 |
A | Je doet de deur open en zegt vriendelijk dat het niet past
|
B | Je doet teken van achter je gordijn dat het niet past
|
C | Je doet niet open, ook al staat je auto voor de deur en branden de lichten in je woonkamer
|
Question 2 |
A | Je komt een uur te vroeg
|
B | Je komt een kwartier te vroeg
|
C | je komt een kwartier te laat
|
Question 3 |
A | Met je mes tegen je glas tikken
|
B | Oogcontact
|
C | Je roept gewoon de ober
|
Question 4 |
A | De gastheer
|
B | De kelner
|
C | De oudste heer
|
Question 5 |
A | Bel niet op zaterdag
|
B | Bel niet op zondag
|
C | Bel niet voor 10 uur tijdens de week
|
Question 6 |
A | altijd, ook tijdens het eten
|
B | als de borden tussen de maaltijden worden afgeruimd
|
C | als het diner is afgelopen
|
Question 7 |
A | oren, neus, ogen
|
B | voelen, reuk, smaak
|
C | smaak, ogen , neus
|
Question 8 |
A | Kamertemperatuur (20-22 graden)
|
B | Lichtjes gekoeld (14-15 graden)
|
C | Recht uit de ijskast (4-5 graden)
|
Question 9 |
A | Je doet mee
|
B | Indien je niet gelovig bent, hoef je niet mee te doen en ga je gewoon verder met wat je doet
|
C | Je toont er respect voor
|
Question 10 |
A | Ja, je bent gast dus is dit geen probleem
|
B | Liever niet, enkel je kostbare spullen zoals GSM en sleutels
|
C | Nee, je respecteert de mooi gedekte tafel
|
Question 11 |
A | Naar het (zon)licht kijken
|
B | Je wijsvinger horizontaal tegen de bovenlip drukken, net onder de neusvleugels
|
C | Met twee vingers je neusvleugels dichtknijpen
|
Question 12 |
A | De fles normaal ontkurken
|
B | De fles ontkurken met een sabel
|
C | Met de fles schudden en ontkurken
|
Question 13 |
A | Je zegt niets
|
B | Je vraagt luidop aan tafel wie de wind gelaten heeft
|
C | Je begint te zwaaien met je handen voor je neus om dit kenbaar te maken
|
Question 14 |
A | Ja, als je dit discreet doet
|
B | Nee, je gaat even naar het toilet
|
Question 15 |
A | Je |
B | Jij |
C | U |
Question 16 |
A | Je "informeert" de gasten door de maaltijd heen
|
B | Je "dwingt" de gasten een aantal maaltijden op
|
C | Je zit mee aan tafel om hen te begeleiden
|
Question 17 |
A | Is het lekker?
|
B | Is alles naar wens?
|
C | Smaakt het?
|
Question 18 |
A | het afruimen van de tafel
|
B | de tafel dekken
|
C | dat alle glazen en borden leeg zijn
|
← |
List |
→ |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | End |
Kevin Strubbe volgde klassieke hotelschool, maakte carriere als manager voor internationale hotels in binnen- en buitenland en baatte zelfstandig een aantal horecazaken uit. Hij werkte zelfs een tijdje als butler voor onze toenmalige Kroonprins, nu Koning, Filip, zowel voor of?ciële als privéaangelegenheden...
MEER INFO OVER KEVINSommige van de zaken in onze portfolio zijn dagprojecten, andere zaken lopen dan weer over verschillende weken, maanden en zelfs jaren. Afhankelijk van project tot project neemt Kevin dit alleen voor zijn rekening of worden deze opgevolgd door het team The Concept Architects.
BEKIJK ONZE REALISATIESCuli Consulting is een onafhankelijk bedrijf dat steeds de best mogelijke prijs/kwaliteit overeenkomsten voorstelt aan haar klanten. Weliswaar bouwde Culi Consulting door de vele jaren heen een network van geprefereerde partners uit, waaronder:
ONTDEK ONZE PARTNERSHeeft u interesse om eens vrijblijvend met ons te praten en ideën uit te
wisselen? Aarzel zeker
niet om ons te contacteren.
© 2015 - Culi Consulting