Waarom leggen oudere mensen hun bestek soms omgekeerd op tafel? Waarom toosten we met onze glazen? Waarom is het belangrijk om een wijnglas bij de voet vast te nemen? Of praktischer: mag je telefoneren in een restaurant en hoe doe je dat het beste? Ben je verplicht je bord leeg te eten.
Kevin Strubbe, ex-butler van Prins Filip, schreeft Moderne Tafeletiquette. Een boek over tafelmanieren, kindvriendelijke restaurants, praten aan tafel en eten met de handen? Deze week komt hij elke dag langs bij Ann Reymen en leert hij je hoe je beleefd en toch niet al te stijf je beste beentje voorzet aan tafel. Wedden dat je zal uitblinken aan tafel? Om je goed op weg te helpen, geeft Ann je nog een extra duwtje in de rug: beantwoord
onderstaande vraag en maak kans op één van de exemplaren die we weggeven. Succes!

Beluister het fragment, klik hier

Blijf Up-To-Date

Wilt u regelmatig nuttige tips en advies ontvangen
over ho.re.ca consulting en ettiquete?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.