Kevin Strubbe

Kevin Strubbe volgde klassieke hotelschool, maakte carrière als manager voor internationale hotels in binnen- en buitenland en baatte zelfstandig een aantal horecazaken uit.

Hij werkte zelfs een tijdje als butler voor onze toenmalige Kroonprins, nu Koning, Filip, zowel voor officiële als privéaangelegenheden. Zijn passie voor etiquette en omgangsvormen werd hierdoor enkel maar groter en hij gaf dan ook een aantal boeken uit rond dit onderwerp: ‘Etiquette is hip’, ‘Etiquette in het buitenland’ en ‘Moderne tafeletiquette’.

Met deze boeken wil Kevin aantonen dat etiquette niet oubollig of elitair hoeft te zijn maar dat bij een laagdrempelige benadering hiervan iedereen hier iets aan kan hebben. Momenteel geeft Kevin veel voordrachten rond dit onderwerp, werkt een vierde boek uit en als het over gastvrijheid, klantvriendelijkheid of etiquette gaat kom je hem steevast tegen in de verschillende media & pers.

In 2005 liet Kevin zijn laatste horecabedrijf over en besloot hij zijn opgedane kennis en ervaringen te gebruiken als consultant en richtte Culi Consulting op, ondertussen een vaste waarde in het horecalandschap. Hiermee begeleidt hij samen met een aantal collega’s de meest uiteenlopende projecten: opstarten hotels en restaurants, PR activiteiten, uitwerken concepten voor brouwerijen, interim management, geven van verschillende trainingen,…

Blijf Up-To-Date

Wilt u regelmatig nuttige tips en advies ontvangen
over ho.re.ca consulting en etiquete?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.