Curriculum Vitae Kevin Strubbe

De professionele carrière van Kevin Strubbe bestaat uit drie delen:

In loondienst.

Na zijn studies besloot Kevin om meerdere ervaringen op te doen binnen zijn vakgebied en zich niet te beperken tot maar één onderdeel hiervan.

Eigen horecabedrijven.

Na verschillende ervaringen opgedaan te hebben vond Kevin dat de tijd rijp was om op eigen benen te staan en zelfstandig een horecabedrijf op te starten.

Culi Consulting.

Kevin koos er in 2005 voor om verschillende culinaire uitdagingen aan te gaan en besloot om verder te werken als consultant. Hij richtte het bedrijf CuliConsulting op.

 

In loondienst

Brasserie Stephanie 1995 – 1997

Deze grote typische Parijse brasserie te Antwerpen (Berchem) was één van de plaatsen waar Kevin tijdens zijn studentenperiode werkte: zowel als afwasser, keukenhulp, oesterjongen, kelner en als barman. Toen hij afstudeerde aan de hotelschool kreeg hij de kans om in deze zaak als Restaurantverantwoordelijke aan de slag te gaan.

Astrid Park Plaza Hotel 1997 – 1998

In dit trendy hotel op het Astridplein in Antwerpen kon Kevin vanaf de pré-opening aan de slag als Assistent F&B Manager. Met als verantwoordelijkheden: restaurant Windows of Antwerp, Sammy’s bar, Café van Kessel, room service en ontbijten.

Skiworld / Intercomfort  Na 1998

Na in een zakenhotel gewerkt te hebben koos hij ervoor om een ervaring op te doen in de toeristische sector. Voor dit bedrijf werkte Kevin 1 winterseizoen als Hotelverantwoordelijke in een skigebied te Oz (Frankrijk): 30 appartementen, 1 taverne/aprés ski bar met terras, 1 ontbijt & diner restaurant.

Koninklijk Paleis  1998 – 1999

Kevin kreeg de kans om de functie van persoonlijke Hofmeester (Butler) in te vullen bij Kroonprins (nu Koning) Filip; zowel voor privé als officiële gelegenheden.

Hilton Antwerp

In dit mooie 4 sterren hotel ging Kevin aan de slag als Assistant Food & Beverage Manager. Na drie maanden kreeg hij de kans om de functie van Food & Beverage Manager in te vullen: Restaurant Het Vijfde Seizoen, Maritime Bar, Lobby Lounge, Stewarding, Room service, Ontbijten, Minibar, Brasserie Terrace Café en op het einde (langdurige ziekte collega) ook ondersteuning van Conference & Banqueting

 

Eigen horecabedrijven

Brasserie Kwadraat

In 2001 nam hij de Zilveren Reiger (Ekeren) over en verbouwde dit tot Brasserie Kwadraat: moderne brasserie voor 120 personen – seminariezaal – feestzaal – clubcafé – buitenterras – tennisterreinen – voetbalvelden – externe catering – grote events op eigen terreinen. In 2008 werd deze zaak overgelaten aan een collega-restauranthouder die eerder ook restaurant The Resident over nam.

Restaurant De Rooden Hoed

In 2003 werd restaurant de Rooden Hoed uit een faling overgenomen: oudste restaurant van Antwerpen voor 150 personen met een gewelfde historische kelder voor 120 personen en externe catering. Anderhalf jaar later liet Kevin zijn aandelen over aan de vennoot waar hij dit horecabedrijf mee opstartte.
In 2012 ging de Rooden Hoed in faling en blies Kevin dit met een aantal vennoten opnieuw leven in. Er werd een toegankelijk grand-café van gemaakt met de focus op food & beer pairing. Na een jaar zetten de vennoten de uitbating verder.

Restaurant The Resident

In 2004 nam Kevin uit een faillissement restaurant The Resident (Berchem) over en paste het concept aan: 50 zitplaatsen en een seminariezaal, koloniaal interieur, klassieke keuken. Een jaar later werd dit overgelaten.

Bar Brasserie La Pipe

Op vraag van een drankenhandel werkte Kevin in 2006 voor één van hun leegstaande panden een concept uit en baatte dit binnen een welomlijnde periode samen uit met de zaakvoerder van de drankenhandel. De zaak werd een jaar later overgelaten aan de restaurantverantwoordelijke.

 

Consultancy

In 2005 richtte Kevin het bedrijf CuliConsulting op waarmee hij, samen met een aantal collega’s, allerhande horecaprojecten ondersteunt.

Ho.re.ca is een sector waarin het percentage faillissementen erg hoog ligt en waarin professionele begeleiding erg schaars is. CuliConsulting draait dan ook sinds verschillende jaren op volle toeren.

Een overzicht van de verschillende projecten kan u hieronder terugvinden.

 

Blijf Up-To-Date

Wilt u regelmatig nuttige tips en advies ontvangen
over ho.re.ca consulting en etiquete?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.