-->
Vraag 1 |
A | Je doet de deur open en zegt vriendelijk dat het niet past |
B | Je doet teken van achter je gordijn dat het niet past |
C | Je doet niet open, ook al staat je auto voor de deur en branden de lichten in je woonkamer |
Vraag 2 |
A | Je komt een uur te vroeg |
B | Je komt een kwartier te vroeg |
C | je komt een kwartier te laat |
Vraag 3 |
A | Met je mes tegen je glas tikken |
B | Oogcontact |
C | Je roept gewoon de ober |
Vraag 4 |
A | De gastheer |
B | De kelner |
C | De oudste heer |
Vraag 5 |
A | Bel niet op zaterdag |
B | Bel niet op zondag |
C | Bel niet voor 10 uur tijdens de week |
Vraag 6 |
A | altijd, ook tijdens het eten |
B | als de borden tussen de maaltijden worden afgeruimd |
C | als het diner is afgelopen |
Vraag 7 |
A | oren, neus, ogen |
B | voelen, reuk, smaak |
C | smaak, ogen , neus |
Vraag 8 |
A | Kamertemperatuur (20-22 graden) |
B | Lichtjes gekoeld (14-15 graden) |
C | Recht uit de ijskast (4-5 graden) |
Vraag 9 |
A | Je doet mee |
B | Indien je niet gelovig bent, hoef je niet mee te doen en ga je gewoon verder met wat je doet |
C | Je toont er respect voor |
Vraag 10 |
A | Ja, je bent gast dus is dit geen probleem |
B | Liever niet, enkel je kostbare spullen zoals GSM en sleutels |
C | Nee, je respecteert de mooi gedekte tafel |
Vraag 11 |
A | Naar het (zon)licht kijken |
B | Je wijsvinger horizontaal tegen de bovenlip drukken, net onder de neusvleugels |
C | Met twee vingers je neusvleugels dichtknijpen |
Vraag 12 |
A | De fles normaal ontkurken |
B | De fles ontkurken met een sabel |
C | Met de fles schudden en ontkurken |
Vraag 13 |
A | Je zegt niets |
B | Je vraagt luidop aan tafel wie de wind gelaten heeft |
C | Je begint te zwaaien met je handen voor je neus om dit kenbaar te maken |
Vraag 14 |
A | Ja, als je dit discreet doet |
B | Nee, je gaat even naar het toilet |
Vraag 15 |
A | Je |
B | Jij |
C | U |
Vraag 16 |
A | Je "informeert" de gasten door de maaltijd heen |
B | Je "dwingt" de gasten een aantal maaltijden op |
C | Je zit mee aan tafel om hen te begeleiden |
Vraag 17 |
A | Is het lekker? |
B | Is alles naar wens? |
C | Smaakt het? |
Vraag 18 |
A | het afruimen van de tafel |
B | de tafel dekken |
C | dat alle glazen en borden leeg zijn |
← | Overzicht | → |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | Einde |
Culi Consulting is een onafhankelijk bedrijf dat steeds de best mogelijke prijs/kwaliteit overeenkomsten voorstelt aan haar klanten. Weliswaar bouwde Culi Consulting door de vele jaren heen een network van geprefereerde partners uit, waaronder:
ONTDEK ONZE PARTNERSHeeft u interesse om eens vrijblijvend met ons te praten en ideën uit te
wisselen? Aarzel zeker
niet om ons te contacteren.
© 2023 - Culi Consulting
Culiconsulting is gegroeid en werd
Hospitality Creators.
Ben je opzoek naar onze