Etiquette

Bij etiquette denken we nog te vaak enkel aan de bestekregeltjes en kledingsvoorschriften, in vele gevallen gebracht door een oude man met een strikje die met een kijvend vingertje komt zeggen wat allemaal niet kan.

Uiteraard zijn deze onderwerpen erg belangrijk maar etiquette is veel meer dan dat! Etiquette is een verzameling van afspraken die ervoor zorgen dat samenleven gemakkelijker wordt. De tijd van “Vrijheid Blijheid” ligt duidelijk achter ons en de maatschappij beseft ondertussen dat we deze regeltjes en afspraken terug nodig hebben.

Maar ook veel bedrijven beseffen dat de kennis van etiquetteregeltjes de dag van vandaag belangrijker is dan ooit. Wat voor zin heeft het tenslotte om veel geld te steken in de ontwikkeling van een knap product, en te investeren in allerhande trainingen en opleidingen van uw medewerkers, als deze hun deal toch nog verliezen omdat ze omdat ze tijdens het gesprek hun klant niet in de ogen kijken, of omdat ze zich tijdens de lunch geen houding weten te geven en op personeelsfeestjes hun minder fraaie kant bovenhalen?

Op de hoogte zijn van etiquetteregeltjes zorgt op vele momenten voor success en bepaalt maar al te vaak het imago: van uzelf, van uw gezin, van uw bedrijf, van uw product, …

 

MAAK UW KEUZE

 •  

  QUIZ

   

 •  

  BOEKEN

   

 •  

  VOORDRACHTEN

   Overige diensten

Blijf Up-To-Date

Wilt u regelmatig nuttige tips en advies ontvangen
over ho.re.ca consulting en etiquete?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.