Proficiat, u heeft de Quiz: Moderne tafeletiquette 1 succesvol doorlopen.
U scoorde %%SCORE%% op %%TOTAL%%, u antwoorde correct op %%PERCENTAGE%% van de vragen.
Question 1 |
A | Schudden met de fles
|
B | Bovenaan de kurk draaien
|
C | Onderaan de fles draaien
|
Question 2 |
A | Rechts |
B | Links |
C | Het mag allebei
|
Question 3 |
A | Links |
B | Rechts |
C | Boven |
Question 4 |
A | 2 à 3 cm
|
B | 3 à 4 cm
|
C | 4 à 5 cm
|
Question 5 |
A | De secretaresse voor de baas
|
B | De baas voor de secretaresse
|
C | Het maakt niet uit wie de deur open houdt
|
Question 6 |
A | Links |
B | Rechts |
C | Boven
|
Question 7 |
A | Neen, de hond moet voor de deur blijven liggen
|
B | Enkel blindegeleidehonden mogen binnen
|
C | Elke assistentiehond is welkom
|
Question 8 |
A | Snijden
|
B | Breken
|
C | In zijn geheel opeten
|
Question 9 |
A | Het maakt niet uit
|
B | Van binnen naar buiten
|
C | Van buiten naar binnen
|
Question 10 |
A | Kruimels van onze kledij verwijderen
|
B | Kruimels van de mond verwijderen
|
C | Kruimels van tafel verwijderen
|
Question 11 |
A | Met je vork losmaken en vervolgens met je vork in de mond brengen
|
B | Losmaken met vork en dan laten binnenglijden
|
C | Met mes en vork
|
Question 12 |
A | Boven het bord
|
B | Naast het standaardbestek
|
C | Bij het nagerecht zelf
|
Question 13 |
A | Aan de steel
|
B | Aan de voet
|
C | Aan de kelk
|
Question 14 |
A | het vlees volledig doorbakken
|
B | Het vlees is aan de binnenzijde nog volledig rauw
|
C | dit vlees is helemaal niet meer rauw aan de binnenzijde, maar toch nog vrij sappig. Het is juist op punt gebakken.
|
Question 15 |
A | Nee, nooit
|
B | Soms |
C | Ja, dat moet altijd
|
Question 16 |
A | Adem inhouden en tot 10 tellen
|
B | Je excuseert je bij het gezelschap
|
C | Je vraagt je buurman je te doen schrikken
|
D | Je excuseert je bij het gezelschap, en gaat van tafel
|
Question 17 |
A | Mes en vork
|
B | Lepel en vork
|
C | Gesneden met mes en vork, en daarna met een lepel
|
Question 18 |
A | Altijd |
B | Wanneer het spek knapperig is
|
C | Je mag spek nooit eten met de handen
|
Question 19 |
A | Vanaf je zelf bediend bent, je eten wordt immers koud
|
B | Je wacht tot iedereen eten heeft
|
C | Wanneer je buren ook bediend zijn
|
Question 20 |
A | Links
|
B | Maakt niet uit welke
|
C | Rechts |
← |
List |
→ |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
End |
Kevin Strubbe volgde klassieke hotelschool, maakte carriere als manager voor internationale hotels in binnen- en buitenland en baatte zelfstandig een aantal horecazaken uit. Hij werkte zelfs een tijdje als butler voor onze toenmalige Kroonprins, nu Koning, Filip, zowel voor of?ciële als privéaangelegenheden...
MEER INFO OVER KEVINSommige van de zaken in onze portfolio zijn dagprojecten, andere zaken lopen dan weer over verschillende weken, maanden en zelfs jaren. Afhankelijk van project tot project neemt Kevin dit alleen voor zijn rekening of worden deze opgevolgd door het team The Concept Architects.
BEKIJK ONZE REALISATIESCuli Consulting is een onafhankelijk bedrijf dat steeds de best mogelijke prijs/kwaliteit overeenkomsten voorstelt aan haar klanten. Weliswaar bouwde Culi Consulting door de vele jaren heen een network van geprefereerde partners uit, waaronder:
ONTDEK ONZE PARTNERSHeeft u interesse om eens vrijblijvend met ons te praten en ideën uit te
wisselen? Aarzel zeker
niet om ons te contacteren.
© 2015 - Culi Consulting